Bisonblog

Samhälle, internet, media

Bisonbold – bloggåtervinning

Boldinlgg
Kenneth på Bold.se frågade om jag hade något vettigt inlägg att dela med mig av. Så jag gjorde som miljövännerna och ägnade mig åt återvinning. Det blev ett av sommarens inlägg. Lite korrigeringar och så ut med det bara, som Ernst skulle sagt. På förstasidan till Bold.se hittar du nu mitt inlägg Den inverterade medieeliten.

Relaterade inlägg:

  • Inga relaterade inlägg

Föregående

Tidningen Fokus lanserar ny sajt

Nästa

Long tail social media = Decredential journalism

3 kommentarer

  1. Är det inte lite kul att det är just på en sida för designers som de har klämt in din artikel i en pytteliten iframe? 🙂

  2. Haha. Ja, jag besöker sällan förstasidan på Bold. Går oftast direkt in i forumet.

  3. Bold är en grym sajt. Kenneth gör ett toppenjobb. Och återvinning är definitivt ett vinnarknep. Hur många läsare hittar egentligen alla äldre inlägg? Nej, radera de gamla, skriv om lite och ut med det igen!

Kommentarsfunktionen är avstängd.

Driven av WordPress & Tema av Anders Norén