En ”unconference” med experter på plats

I veckan genomfördes Podcamp Europe – konferensen om podcasting, bloggar och nya medier. Jag och kollegan Alfred ryckte ut och intervjuade några intressanta personer. Den här gången blev resultatet ett webb-tv-inslag. De som fastnade på filmen var Anders Nyman från Swecasters, VoIP-gurun Jeff Pulver och Martin Källström från Primelabs (som ligger bakom bloggtjänsten Twingly).

Internetworld webb-tv: En "unconference" med visioner om framtidens medialandskap.

Podcamp

Läs ett gäng referat och mer om konferensen hos Lotta Holmström på Citizen Media Watch.

Ping. Andra bloggar om: , , , , , , , , , ,

Relaterade inlägg:

  • Inga relaterade inlägg

Publicerat av Fredrik Wass

På Bisonblog skriver jag om hur internet förändrar samhället, medielandskapet, politiken och människorna. Jag berör också kommersiella aspekter som till exempel startups, marknadsföring och kommunikation i sociala medier.

%d bloggare gillar detta: