Volontaire.se – om konsumentmaktskiftet

Idag pratade jag med reklambyrån Publicis angående deras nya sajt Volontaire.se. Den ska samla material relaterat till konsumentmaktskiftet. Läs gärna hela artikeln på Internetworlds sajt. Publicis planner och creative coach Patrick Kampmann tror att framtidens reklambyråer kommer att ha en något annorlunda roll jämfört med idag.

"Vi kommer att arbeta med att hitta
element hos företagen som konsumenterna kan vara med och skapa. I
framtiden kommer kunderna vara med och utveckla företagens produkter
och tjänster i mycket större omfattning. Vår roll blir då att att fånga
konsumenternas kreativitet och göra den till en del av företaget, helt
enkelt att rekrytera volontärer”

Hela artikeln>>

Ping. Andra bloggar om: , , , ,

Relaterade inlägg:

  • Inga relaterade inlägg

Publicerat av Fredrik Wass

På Bisonblog skriver jag om hur internet förändrar samhället, medielandskapet, politiken och människorna. Jag berör också kommersiella aspekter som till exempel startups, marknadsföring och kommunikation i sociala medier.

%d bloggare gillar detta: