Inför webbdagarna

Imorgon anordnar Internetworld konferensen WebbdagarnaRival vid Mariatorget i Stockholm. Jag kommer att blogga löpande därifrån på internetworld.se samt även delta i någon av paneldebatterna. Säg gärna hej om du är i krokarna. Kolla in programmet för de två konferensdagarna. Dagarna är indelade i tre huvudteman, Webb 2.0, E-handel och Marknadsföring. Vi ses!

Ping. Andra bloggar om: , , , ,

Relaterade inlägg:

  • Inga relaterade inlägg

Publicerat av Fredrik Wass

På Bisonblog skriver jag om hur internet förändrar samhället, medielandskapet, politiken och människorna. Jag berör också kommersiella aspekter som till exempel startups, marknadsföring och kommunikation i sociala medier.

Ett svar på ”Inför webbdagarna”

  1. Det var kul att se dig liveblogga där. Jag har lagt in några bilder nu från första dagen i mitt flickr-konto, och bloggat lite kort om det i min blogg också.

Kommentarer är stängda.

%d bloggare gillar detta: