Bloggelitism i Nöjesguiden

"Vi anade att hela "alla kan blogga"-stämningen skulle dö som en comeback-skiva av Samla Mammas Manna. Nu hör vi rapporter om fester för de "viktigaste" bloggarna i stan och alla har nu för tiden hemliga bloggar med virtuella pointers, och sjuka kötider på servern."
Från spalten "Tidens anda" i Nöjesguiden sidan 27, februari 2007.

Känner du igen dig?

Ping. Andra bloggar om: , , ,

Relaterade inlägg:

  • Inga relaterade inlägg

Publicerat av Fredrik Wass

På Bisonblog skriver jag om hur internet förändrar samhället, medielandskapet, politiken och människorna. Jag berör också kommersiella aspekter som till exempel startups, marknadsföring och kommunikation i sociala medier.

3 svar på ”Bloggelitism i Nöjesguiden”

Kommentarer är stängda.

%d bloggare gillar detta: