Bisonblog

Samhälle, internet, media

Argument i SVT satsar på bloggkoll

Idag upptäckte jag att SVT:s debattprogram Argument infört en bloggkoll-rubrik på sin sajt. Där listar de aktuella och extremt läsvärda inlägg från svenska bloggar (se skärmbilden så förstår du). Inte nog med det. Programmet har förstås en egen blogg också. Den är skapad med hjälp av verktyget TypePad, vilket allt oftare framstår som ett attraktivt alternativ för proffsbloggaren som inte vill administrera en lösning på egen server. Själv kör jag tjänsten sedan 2004 och den har fungerat mycket bra hela tiden. För att inte tala om Google-rankingen som måste tillhöra den högsta bland bloggverktygen. Jag får träffar bara jag viskar ett ord i ett inlägg. Pröva till exempel att söka på offentliga myndigheter, ett begrepp jag kan tycka förekommer relativt ofta på svenska webbsidor. Och det är bara ett exempel av många.

Bloggkoll_svt

Ping. Andra bloggar om: , , , ,

Relaterade inlägg:

  • Inga relaterade inlägg

Föregående

Nyckeln till blogg-PR är ömsesidig öppenhet

Nästa

Epic 2015 – Uppdaterad Googleframtid

1 kommentar

  1. RS

    Jag är också väldigt nöjd med typepad. Visserligen kostar den lite pengar, men å andra sidan behöver jag inte själv fixa med spamskydd och annat.

Kommentarsfunktionen är avstängd.

Driven av WordPress & Tema av Anders Norén