Vad tycker du om bisonblog?

Vad tycker du om inläggen på bisonblog? Vad kan bli bättre och vad är riktigt bra? Precis som Betaalfa och ett gäng andra bloggar (ett trettiotal med olika inriktning) deltar jag i Mahirs bloggundersökning. Genom att svara på några frågor kring bloggar i allmänhet och bisonblog i synnerhet hjälper du mig att få reda på vad du tycker. Samtidigt sammanställs svaren till en generell undersökning som undersöker bloggläsarnas åsikter och vanor.

Svara på bloggenkäten här >>

Tack på förhand!

Andra bloggar om: , , ,

Relaterade inlägg:

  • Inga relaterade inlägg

Publicerat av Fredrik Wass

På Bisonblog skriver jag om hur internet förändrar samhället, medielandskapet, politiken och människorna. Jag berör också kommersiella aspekter som till exempel startups, marknadsföring och kommunikation i sociala medier.

%d bloggare gillar detta: