Papperskatalogernas dödsryckningar?

Bild från mitt trapphus, en vecka efter att katalogerna placerats innanför dörren. Jag tror det var någon gång sommaren 2000 som jag senast bläddrade i en telefonkatalog. I min trappuppgång finns det cirka tjugofem lägenheter. Jag får det till fjorton kataloger på bilden.

telefonkataloger
Ping. Andra bloggar om: , , , , ,

Relaterade inlägg:

  • Inga relaterade inlägg

Publicerat av Fredrik Wass

På Bisonblog skriver jag om hur internet förändrar samhället, medielandskapet, politiken och människorna. Jag berör också kommersiella aspekter som till exempel startups, marknadsföring och kommunikation i sociala medier.

4 svar på ”Papperskatalogernas dödsryckningar?”

  1. Skicka traven till mig! Om det är sundsvallsdelen, förståss. Jag har varit tvungen att R E K V I R E R A ”Rikstelefonkatalogen” de senaste tre, fyra åren. ”Alla” i vårt hus är utan Rikstelefonkatalogen. De ofullständiga och otillförlitliga lokala häftena drabbar alla. ”Ingen” i vårt hus har dator, än mindre internet-uppkoppling!!!
    (Med undantag av mig, så klart!)
    Adress:
    Hospitalsgatan 8 A
    817 31 HÄRNÖSAND.

Kommentarer är stängda.

%d bloggare gillar detta: