Bisonblog

Samhälle, internet, media

Papperskatalogernas dödsryckningar?

Bild från mitt trapphus, en vecka efter att katalogerna placerats innanför dörren. Jag tror det var någon gång sommaren 2000 som jag senast bläddrade i en telefonkatalog. I min trappuppgång finns det cirka tjugofem lägenheter. Jag får det till fjorton kataloger på bilden.

telefonkataloger
Ping. Andra bloggar om: , , , , ,

Relaterade inlägg:

 • Inga relaterade inlägg

Föregående

Soft knäck

Nästa

Mediabranschen bakom fasaden

4 kommentarer

 1. i mitt hus finns 98 lägenheter. just nu finns ca 70 kataloger kvar i trapphuset…

 2. I min trapp: 20 lägenheter, 15 kataloger kvar.

 3. Folke Nordung

  Skicka traven till mig! Om det är sundsvallsdelen, förståss. Jag har varit tvungen att R E K V I R E R A ”Rikstelefonkatalogen” de senaste tre, fyra åren. ”Alla” i vårt hus är utan Rikstelefonkatalogen. De ofullständiga och otillförlitliga lokala häftena drabbar alla. ”Ingen” i vårt hus har dator, än mindre internet-uppkoppling!!!
  (Med undantag av mig, så klart!)
  Adress:
  Hospitalsgatan 8 A
  817 31 HÄRNÖSAND.

Kommentarsfunktionen är avstängd.

Driven av WordPress & Tema av Anders Norén