Telenorvirus?

Vem står bakom konspirationsfilmen om Moderaterna och Telenor? De intervjuade personerna Max Nyqvist och Karin Almstedt verkar vara påhittade personer. Ett intressant exempel på en fiktiv dokumentär som sprider sig som ett virus över nätet. En låtsasdokumentär från några mediastudenter eller en lobbykampanj med tydlig agenda? Döm själv.

Uppdaterat: Jag var inte helt fel ute. Gudmundson avslöjar bakgrunden till projektet:
"Filmen är gjord av elever på Dramatiska Institutets TV-producentutbildning årskurs ett. Och själva historien är naturligtvis bara båg."

Ping. Andra bloggar om: , , ,

Relaterade inlägg:

  • Inga relaterade inlägg

Publicerat av Fredrik Wass

På Bisonblog skriver jag om hur internet förändrar samhället, medielandskapet, politiken och människorna. Jag berör också kommersiella aspekter som till exempel startups, marknadsföring och kommunikation i sociala medier.

%d bloggare gillar detta: