Offentliga sektorn driver webben även i motgång

Apropå språk så har lab:kloud9 nu publicerat intervjun med mig som nummer två i serien av "Web Dialogues". En anledning för mig att både träna på skolengelskan samt ta en funderare på hur det står till med den svenska webbutvecklingen. Jag kände att jag hade svårt att begränsa mig, så jag gjorde några stickspår. Från intervjun:

"The public sector companies can afford to invest regardless of crashed
bubbles or boosted economy. There are some really interesting things
going on regarding citizen services allowing people to communicate
within the local communities in new ways."

Läs hela intervjun där jag även efterlyser smartare mobila tjänster för att kunna ta med och dela "key information" mellan olika datorer och på olika plattformar. Jag listar även tre bloggfavoriter; Martin Jönsson, Vassa Eggen (Olle Lidbom) och Betaalfa.

Ping. Andra bloggar om: , , , ,

Relaterade inlägg:

  • Inga relaterade inlägg

Publicerat av Fredrik Wass

På Bisonblog skriver jag om hur internet förändrar samhället, medielandskapet, politiken och människorna. Jag berör också kommersiella aspekter som till exempel startups, marknadsföring och kommunikation i sociala medier.

%d bloggare gillar detta: