Microsoft Zune ska konkurrera med iPod i ”iPod-segmentet”

27828646_125Nu lanserar Microsoft sin "iPod-dödare" Zune. Spelaren har bland annat trådlös överföring Zune-to-Zune, 30GB minne och FM-radio. Displayen är på tre tum och kan visa bilder i storleken 320×240 pixlar. Craig Ferguson kommenterar Microsofts försök att "loosen the iPod stranglehold on the iPod market" på ett sätt som visar hur generiskt Apple’s varumärke blivit i mp3-spelarsegmentet. Ungefär som varumärket Rollerblade i inlines-världen. Se klippet nedan eller direkt på Youtube.

Ping. Andra bloggar om: , , ,

Relaterade inlägg:

  • Inga relaterade inlägg

Publicerat av Fredrik Wass

På Bisonblog skriver jag om hur internet förändrar samhället, medielandskapet, politiken och människorna. Jag berör också kommersiella aspekter som till exempel startups, marknadsföring och kommunikation i sociala medier.

Ett svar på ”Microsoft Zune ska konkurrera med iPod i ”iPod-segmentet””

Kommentarer är stängda.

%d bloggare gillar detta: