Bisonblog

Samhälle, internet, media

Modesök.se – ny söktjänst i modebloggosfären

Genom att använda Google Co-Op har de två modebloggarna Fashionista och Sessan lanserat söktjänsten Modesök. Vem som helst kan använda Googles tjänst för att skapa ett avgränsat sökindex och själv ansvara för vilka sajter som ingår. I det här fallet består urvalet av cirka 200 källor som valts ut av upphovskvinnorna. En enkel teknik som dock kräver initierad kunskap om bevakningsområdet. Och det är det som Fashionista och Sessan bidrar med.

"På modesök.se kan du snabbt och enkelt söka på speciella saker och företeelser inom modesfären. Du letar bland relevanta modesiter – modebloggar, både svenska och utländska, och shoppingsiter (också svenska och utländska) samt tidningar som skriver om mode. För närvarande finns 100 utvalda modebloggar inlagda och nästan lika många shopping- och tidningssiter." från Fashionista. Gå till Modesök.

Ping. Andra bloggar om: , , , , ,

Relaterade inlägg:

  • Inga relaterade inlägg

Föregående

Tjuvlyssnat för byråbranschen

Nästa

Oflexibel inställning till HR inom Public Service

1 kommentar

  1. Vilken bra idé! Innovativt och smart tycker jag!

Kommentarsfunktionen är avstängd.

Driven av WordPress & Tema av Anders Norén