Bisonblog

Samhälle, internet, media

Metro startar youtube-bevakning

Nanok Bie blir Metros nya Youtube-bevakare och är också världsunik som Youtube-korrespondent. I dagens tidning tipsar han bland annat om de populära Ask a Ninja-klippen och den fejkade videodagboksbloggen Lonelygirl15. Nanok tycker att det är dags att någon tar tag i det här med Internet som en viktig plats att rapportera från. Det är vi förstås glada över…

Metros upplägg fungerar ganska bra på webben men det är tveksamt hur många som orkar knappa in youtube-länkarna som det tipsas om i pappersupplagan. Det är ett problem som alla papperstidningar behöver tackla. En idé är att använda sig av en separat sida där man alltid hittar de senaste videoklippstipsen. Adressen skulle kunna vara www.metro.se/youtube.

Ping. Andra bloggar om: , ,

Relaterade inlägg:

  • Inga relaterade inlägg

Föregående

Kulturintegration temat på New Media Meeting

Nästa

Demografi inte tillräckligt underlag för konsumentkunskap

2 kommentarer

  1. Att betala någon för att sitta och ägna sig åt att bevaka YouTube är ju helt fantastiskt.
    //JJ

  2. Jag fattar inte varför Nanok inte använder URL-förkortare som t ex Tiny URL, då blir länkar t ex så här: http://tinyurl.com/ygpxxa

Kommentarsfunktionen är avstängd.

Driven av WordPress & Tema av Anders Norén