Jag kunde inte låta bli (iPod Shuffle)

Jag blev medborgare i Apples varumärkesvärld våren 2003. Då köpte jag min första iPod (2:a generationen). Hösten 2004 startade jag bisonblog och i december samma år skrev jag ett inlägg om att vara en del av iPod-världen. Nu är det dags igen. Jag kunde inte låta bli. Hösten 2006 blev det en iPod Shuffle.

Bisonblog_shuffle2

Klicka på bilden för stor version. (Foto: Fredrik Wass)

Det faktum att jag skriver det här inlägget är ett bevis i sig på hur väl Apple lyckats förankra sitt varumärke i den målgrupp jag tillhör. Det gör mig imponerad. Och förutsägbar… Det bjuckar jag på.

Ping. Andra bloggar om: , , , ,

Relaterade inlägg:

  • Inga relaterade inlägg

Publicerat av Fredrik Wass

På Bisonblog skriver jag om hur internet förändrar samhället, medielandskapet, politiken och människorna. Jag berör också kommersiella aspekter som till exempel startups, marknadsföring och kommunikation i sociala medier.

Ett svar på ”Jag kunde inte låta bli (iPod Shuffle)”

Kommentarer är stängda.

%d bloggare gillar detta: