Internetworld lanserar ny sajt

Tidningen Internetworld meddelar att man integrerar sin separata blogg med en ny version av sin vanliga sajt. Genom förändringarna hoppas man att även den vanliga sidan ska bli mer ”blogglik” i sitt tilltal.

Från den gamla Internetworldbloggen:

”Nu tar vi klivet och gör om hela klabbet. Framför allt gör vi om vår ordinarie sajt ordentligt. Det handlar lite om ny teknik (Polopoly istället för Headline), lite om form (vi har snyggat upp färger och former) och lite om struktur (du hittar våra tjänster på lite nya ställen framöver). Men framför allt handlar det om ett annat sätt att jobba. Vi tar bloggen in på IWs vanliga sajt, så att den blir mer kommenterande och analyserande.”

Relaterade inlägg:

  • Inga relaterade inlägg

Publicerat av Fredrik Wass

På Bisonblog skriver jag om hur internet förändrar samhället, medielandskapet, politiken och människorna. Jag berör också kommersiella aspekter som till exempel startups, marknadsföring och kommunikation i sociala medier.

2 svar på ”Internetworld lanserar ny sajt”

  1. Tack, nu har jag fixat länken.
    Ja, det känns nästan som att själva begreppet blogg blivit lite futtigt. Det handlar lika ofta om att det nu kommit nya effektiva verktyg i och med bloggboomen som man ser nya användningsområden för i mer ”traditionella” webblösningar.

Kommentarer är stängda.

%d bloggare gillar detta: