Kulturintegration temat på New Media Meeting

Ett kulturnattsjippo med electro-förtecken eller ett mini-SIME för MySpace-artister? Det är svårt att säga. Vad jag vet är i alla fall att New Media Meeting arrangeras i Norrköping den 1-2 december.

"NMM06 är ett två-dagars event med fokus på en bred tvärvetenskaplig integration av kultur, teknik och samhälle centrerat till Flygeln, den nyligen invigda konserthallen i Norrköpings industrilandskap. Temat och diskussionerna för NMM06 kretsar runt frågeställningen 1+1=3 och reflekterar att ljud + bild blir något ytterligare än endast ljud med bilder, eller det motsatta."

Medverkar på NMM gör bland annat SR Ström (P2), Addictive TV, Paul Farrington/Tonne, Mats Almegård, Håkan Lidbo, Andreas Tilliander, Anders Weberg, Knivflickan, Vidiots, Para One, RBG6 och Studio aka.

New_media_meeting

Ping. Andra bloggar om: , , , , ,

Relaterade inlägg:

  • Inga relaterade inlägg

Publicerat av Fredrik Wass

På Bisonblog skriver jag om hur internet förändrar samhället, medielandskapet, politiken och människorna. Jag berör också kommersiella aspekter som till exempel startups, marknadsföring och kommunikation i sociala medier.

%d bloggare gillar detta: