Weird Al lägger sig i fildelningsdebatten

På sajten www.dontdownloadthissong.com kan du lyssna på Weird Al Yankovic’s bidrag till fildelningsdebatten. Hans nya album har precis släppt och kampanjsajten innehåller även en animerad video till titelspåret.

Dontdownload

Från FAQ-sidan på Weird Als officiella hemsida:

"Hey Al!  Love your work, but aren’t you slipping a bit?  "Don’t Download This Song?"  I mean, the whole downloading music from the Internet controversy is like 5 years old, man!

– Yeah, you’re absolutely right.  It’s a completely dead issue – people stopped illegally downloading songs off the Internet years ago, and the RIAA is no longer taking legal action against P2P sites or criminalizing people who share files.  What was I thinking?  Thanks for setting me straight.  By the way, don’t forget to e-mail Neil Young and ask him why he’s still writing songs about Iraq on his new album.  I mean, come on… that war is so 2003!"

Relaterade inlägg:

  • Inga relaterade inlägg

Publicerat av Fredrik Wass

På Bisonblog skriver jag om hur internet förändrar samhället, medielandskapet, politiken och människorna. Jag berör också kommersiella aspekter som till exempel startups, marknadsföring och kommunikation i sociala medier.

Ett svar på ”Weird Al lägger sig i fildelningsdebatten”

Kommentarer är stängda.

%d bloggare gillar detta: