Tips till nykomlingar inom PR-branschen, ur ett klientperspektiv

Leo Bottary på the Client Service Insights blog har skrivit åtta bloggposter med grundläggande tips om PR ur ett klientperspektiv, riktade mot nykomlingar i PR-branschen.

"While the subjects were addressed primarily to junior staff, they were certainly aimed at senior PR pros as well. The content served not only as helpful reminders for ourselves, but I hope inspired a desire to either formally or informally provide more staff professional development in these areas." Det sista inlägget med länkar till alla åtta poster>>.

Relaterade inlägg:

  • Inga relaterade inlägg

Publicerat av Fredrik Wass

På Bisonblog skriver jag om hur internet förändrar samhället, medielandskapet, politiken och människorna. Jag berör också kommersiella aspekter som till exempel startups, marknadsföring och kommunikation i sociala medier.

%d bloggare gillar detta: