Ford Focus Flexifuel dominerar Haga i Göteborg

Toyota_prius Hans Eric Melin berättar om hur gratis parkering lite otippat blir en av de viktigaste faktorerna vid valet av bilmodell. Det är människorna i stadsdelen Haga som måste välja en miljöbil för att kunna parkera inom området. I Haga kan man nämligen inte köpa parkeringstillstånd för vanliga bilar. En ganska komisk bild från Haga där fyra av fyra bilar på gatan är en Ford Focus Flexifuel. Bilden ovan föreställer hybridbilden Prius från Toyota.

Andra bloggar om: , , ,

Relaterade inlägg:

  • Inga relaterade inlägg

Publicerat av Fredrik Wass

På Bisonblog skriver jag om hur internet förändrar samhället, medielandskapet, politiken och människorna. Jag berör också kommersiella aspekter som till exempel startups, marknadsföring och kommunikation i sociala medier.

%d bloggare gillar detta: