Tagga ner

Idag är Johan Rehborg sommarvärd i P1. Jag tror programmet kan vara värt att lyssna på. Det finns även en del bonusmaterial på programmets hemsida. Den här veckan rullar också Semestersabotörerna ut sig i P1-tablån med ett program varje dag kl 11.03.

Anina_rabe_per_naroskin_johan_ulvesson "I fem pratsamma program identifierar, illustrerar och diskuterar bland andra Johan Ulveson, Sissela Kyle och Cissi Elwin semestersabotörer och funderar över om, och i så fall hur, de kan oskadliggöras. Det kan röra sig om invaderande sommargäster, fejder om släktstället, tvånget att mörda mygg, utedassromantik, eller varför inte drömmen om spontansex?"

(På bilden: Anina Rabe, Per Naroskin och Johan Ulvesson)

Relaterade inlägg:

  • Inga relaterade inlägg

Publicerat av Fredrik Wass

På Bisonblog skriver jag om hur internet förändrar samhället, medielandskapet, politiken och människorna. Jag berör också kommersiella aspekter som till exempel startups, marknadsföring och kommunikation i sociala medier.

%d bloggare gillar detta: