Bisonblog

Samhälle, internet, media

Stadsbibliotekets nya sajt blir föregångare inom webb 2.0

Urban på Uppkopplat rapporterar om nya biblioteket.se som verkar bli något i hästväg när det gäller användandet av ny webbteknik. Härligt!

"När Stockholms stadsbiblioteks nya sajt med den kaxiga domänen Biblioteket.se lanseras i höst blir det en fullständig provkarta på webb 2.0 med med bloggar, wikis, rss-flöden, användarrecensioner, rekommendationssystem och taggar där personal och kunder möts i ett ömsesidigt kunskapsutbyte. En sajt i klass Amazon, fast gratis, även om köpknappen har introducerats. Det går redan nu att studera Biblioteket eftersom gänget bakom har lagt ut skisser på den domän som i framtiden kommer att leda till Stockholms stadsbiblioteks sajt. Det går också att följa utvecklingen på projektets blogg och de har även lagt upp skisser på Flickr."

Relaterade inlägg:

  • Inga relaterade inlägg

Föregående

Varumärket behöver mänskliga röster

Nästa

Alla avsändare har en agenda

1 kommentar

  1. Verkar kunna bli en riktigt intressant sida. Kul! Helt plötsligt känns biblioteket klart modernare.. 🙂
    Tomas – http://www.trendency.net

Kommentarsfunktionen är avstängd.

Driven av WordPress & Tema av Anders Norén