Reklamens roll i organisationen

Reklamen ska ha samma roll för ett företag eller en organisation som harens position i ett löplopp. Det menar Göran på åkestam.holst.

"Han sa att reklamen ska vara som en hare i ett löplopp – ligga lite före och dra. Den får inte ligga för långt fram för då är det ingen som hänger med och alla tappar sugen. Den får inte ligga mitt i klungan för då kan man lika gärna vara utan den. Och att den inte får ligga efter är ju självklart." Hela inlägget.

Relaterade inlägg:

  • Inga relaterade inlägg

Publicerat av Fredrik Wass

På Bisonblog skriver jag om hur internet förändrar samhället, medielandskapet, politiken och människorna. Jag berör också kommersiella aspekter som till exempel startups, marknadsföring och kommunikation i sociala medier.

%d bloggare gillar detta: