IDAHO 17 maj

Idaho06 "17 maj är utlyst till International Day Against Homophobia, förkortat till IDAHO, och dagen uppmärksammas i över 50 länder över hela världen. Att ha en dag mot homofobi är ursprungligen fransmannen Louis-Georges Tins idé, som han med flera lyckats sprida med framgång under de senaste åren. Dagen har i år bland annat vunnit erkännande i den resolution mot homofobi som Europaparlamentet antog i januari."

Läs mer om IDAHO.
[Länktips: Frihet, Fildelning och Feminism]

Relaterade inlägg:

  • Inga relaterade inlägg

Publicerat av Fredrik Wass

På Bisonblog skriver jag om hur internet förändrar samhället, medielandskapet, politiken och människorna. Jag berör också kommersiella aspekter som till exempel startups, marknadsföring och kommunikation i sociala medier.

2 svar på ”IDAHO 17 maj”

Kommentarer är stängda.

%d bloggare gillar detta: