Bolds aprilskämt

Det tidigare inlägget om att Bold.se är hackat var ett viral-aprilskämt iscensatt av folket på Bold i maskopi med några av oss bloggare. En längre utläggning om syftet bakom skämtet utlovas ges av Kenneth Pilo på Bold senare.

Från Researcher:
"Genom att använda fyra bloggar som "skrikare" kunde vi se att besöksintresset "utifrån" dvs. från icke-medlemmar blev mycket högre än en normal lördag. För oss på Bold var det ett bevis på två saker: att vi som konsumenter aldrig kan vara säkra på att det som skrivs inte är planerat – hela viralscenen bygger på just detta. Och att vi som marknadsförare måste vara vakna för nya sätt att samordna marknadskommunikationen."

Relaterade inlägg:

  • Inga relaterade inlägg

Publicerat av Fredrik Wass

På Bisonblog skriver jag om hur internet förändrar samhället, medielandskapet, politiken och människorna. Jag berör också kommersiella aspekter som till exempel startups, marknadsföring och kommunikation i sociala medier.

Ett svar på ”Bolds aprilskämt”

Kommentarer är stängda.

%d bloggare gillar detta: