Bisonblog

Samhälle, internet, media

Bolds aprilskämt

Det tidigare inlägget om att Bold.se är hackat var ett viral-aprilskämt iscensatt av folket på Bold i maskopi med några av oss bloggare. En längre utläggning om syftet bakom skämtet utlovas ges av Kenneth Pilo på Bold senare.

Från Researcher:
"Genom att använda fyra bloggar som "skrikare" kunde vi se att besöksintresset "utifrån" dvs. från icke-medlemmar blev mycket högre än en normal lördag. För oss på Bold var det ett bevis på två saker: att vi som konsumenter aldrig kan vara säkra på att det som skrivs inte är planerat – hela viralscenen bygger på just detta. Och att vi som marknadsförare måste vara vakna för nya sätt att samordna marknadskommunikationen."

Relaterade inlägg:

  • Inga relaterade inlägg

Föregående

Reklamsajten Bold.se hackad

Nästa

Nominera årets bästa bloggare till Trendgalan 2006

1 kommentar

  1. N|.

    Jag siktar också på att skriva ett white paper om det hela.

Kommentarsfunktionen är avstängd.

Driven av WordPress & Tema av Anders Norén