Blogrelation – en ny stjärna på blogghimlen

Marcus Mc Kinley går från klarhet till klarhet på blogrelation.com. Några intressanta inlägg den senaste tiden är bland annat intervjun med Mats Bagger, mannen bakom SBAB:s ränteblogg, undersökningen som visar att få företagsledare känner till eller använder bloggar som källa för nyhetsinformation samt internettillgångens betydelse för tillväxten i tredje världen. Lägg till blogrelation i din RSS-läsare. Gör det nu.

Relaterade inlägg:

  • Inga relaterade inlägg

Publicerat av Fredrik Wass

På Bisonblog skriver jag om hur internet förändrar samhället, medielandskapet, politiken och människorna. Jag berör också kommersiella aspekter som till exempel startups, marknadsföring och kommunikation i sociala medier.

Ett svar på ”Blogrelation – en ny stjärna på blogghimlen”

Kommentarer är stängda.

%d bloggare gillar detta: