Biobiljett 2.0

Simon på Infontology skriver i inlägget När allt blir dynamiskt om systemet för reservation av biobiljetter på sf.se, ett system som anpassar tiden för hur sent du kan bekräfta/avboka biljetten till hur populär föreställningen är.

"Jag bara väntar på att de ska exponera sina föreställningars popularitet i ett webb-tjänst-API så att jag kan få in det i min kalender i datorn. 🙂 Och kanske en liten faktor från SMHI om hur väglaget är när jag kör till bion också. Så påminnelsen blir "15 minuter + körtid.smhi + popularitetsindex.sf" innan föreställningens början…"

Relaterade inlägg:

  • Inga relaterade inlägg

Publicerat av Fredrik Wass

På Bisonblog skriver jag om hur internet förändrar samhället, medielandskapet, politiken och människorna. Jag berör också kommersiella aspekter som till exempel startups, marknadsföring och kommunikation i sociala medier.

2 svar på ”Biobiljett 2.0”

  1. Jag väntar på när SF ska komma ur 1970 talet och sluta ta extra betalt för att man gör deras jobb själv.

Kommentarer är stängda.

%d bloggare gillar detta: