Bloggkartan.se ny tjänst från bloggportal-Johan

Johan som driver intressant.se, knuff.se, bloggar.se, bloggtips.se och nyligen.se har nu startat blogglokaliseringstjänsten bloggkartan.se vilket gör att jag kan placera bisonblog i Stockholm och Liljeholmen

Relaterade inlägg:

  • Inga relaterade inlägg

Publicerat av Fredrik Wass

På Bisonblog skriver jag om hur internet förändrar samhället, medielandskapet, politiken och människorna. Jag berör också kommersiella aspekter som till exempel startups, marknadsföring och kommunikation i sociala medier.

4 svar på ”Bloggkartan.se ny tjänst från bloggportal-Johan”

  1. Du verkar tyvärr ha ställt in att ditt flöde skall rensas från länkar – då kan knuff.se/etc inte få tag i massa information (som ex. registreringslänken).

Kommentarer är stängda.

%d bloggare gillar detta: