Puma har en varumärkesboll

En varumärkeshandbok (brandbook) för ett företag blir i dess vilja att omfatta så mycket strategier, värderingar och varumärkes-lull-lull som möjligt ofta ganska uddlös och svår för den vanliga medarbetaren att faktisk omsätta i praktiken. åkestam.holst har gjort en brandball istället.

"Så istället för en brand book gjorde vi en brand ball. En riktig, äkta, röd Puma-boll som passas vidare till alla som ska jobba med varumärket. Och allt som står på den är tre enkla regler som förklarar vårt koncept för Puma Football, ”Welcome to football”."Brandball_3

Relaterade inlägg:

  • Inga relaterade inlägg

Publicerat av Fredrik Wass

På Bisonblog skriver jag om hur internet förändrar samhället, medielandskapet, politiken och människorna. Jag berör också kommersiella aspekter som till exempel startups, marknadsföring och kommunikation i sociala medier.

%d bloggare gillar detta: