Blind höna bloggar från Folkhemmet 2.0

Jonas Söderström på Blind Höna kommer tillsammans med flera andra att blogga i realtid från en konferens i Stadshusets blå hallen om Folkhemmet 2.0 den 9 mars. Konferensen kostar inte mer än 1950:- att ta del av men jag tror ändå att jag nöjer mig med de bloggreferat som utlovas.

"Hur Sverige ska positionera sig i framtiden? Vad har vi som kan stå ut och att skapa tillväxt i en allt hårdare global konkurrens?"

Det är Svenska Institutet som frågar. Tillsammans med Färgfabriken och Institutet för Företagsledning vid Handelshögskolan i Stockholm ordnar man den 9 mars konferensen Folkhemmet 2.0 i Blå hallen i Stockholm."

Läs mer om konferensen och Jonas rapportering.

Relaterade inlägg:

  • Inga relaterade inlägg

Publicerat av Fredrik Wass

På Bisonblog skriver jag om hur internet förändrar samhället, medielandskapet, politiken och människorna. Jag berör också kommersiella aspekter som till exempel startups, marknadsföring och kommunikation i sociala medier.

%d bloggare gillar detta: