Använd Flickr i PR-arbetet

FlickrhacksVilken Web 2.0-tjänst ger över 100 miljoner exempel på användargenererat innehåll? Jo, Flickr, och Strategic Public Relations ger tio exempel på hur du kan använda Flickr som en del av PR-arbetet. Ett av tipsen handlar om rekrytering:

"Flickr Recruiting: What better way to give a peek at your company culture? Photos of a fun event, or examples of work in the trenches. Edelman (and their army of bloggers…mwah ha ha) do a great job of this–whether they realize it or not." >>>>

Det finns även en hel bok om alla sätt du kan använda Flickr. Boken heter kort och gott Flickr Hacks och går att beställa här. (bild ovan)

[Länken om Web 2.0 från Torstensson.com]

Relaterade inlägg:

  • Inga relaterade inlägg

Publicerat av Fredrik Wass

På Bisonblog skriver jag om hur internet förändrar samhället, medielandskapet, politiken och människorna. Jag berör också kommersiella aspekter som till exempel startups, marknadsföring och kommunikation i sociala medier.

%d bloggare gillar detta: