Royalog – kungahuset borde blogga

Varför bloggar inte kungahuset? Finns det ett bättre sätt att hantera alla skriverier än att själv gå ut med en egen version? Alla royalister kommer att jubla, skvallertidningsläsarna blir ännu gladare och monarkikritikerna får kanske ytterligare underlag till sin argumentation. Vad händer ute på Drottningholm om kvällarna? De senaste dagarnas skriverier om kungens påstådda otrohetsaffärer (t.ex. här och här) skulle snabbt få en ny dimension när Carl-Gustaf postar sitt svar-på-tal-inlägg. Carl-Filip startar förslagsvis en fotoblogg och lägger ut sina grafiska verk med hjälp av flickr. Victoria berättar om alla förtroendeuppdrag och tillställningar hon tvingas besöka. Silvia får en kanal att för sitt engagemang i barnfrågor världen över och Madde kan berätta varför hon egentligen var tvungen att köra bil på nybrogatan där det är körförbud. Det är dags för en royalog.

Relaterade inlägg:

  • Inga relaterade inlägg

Publicerat av Fredrik Wass

På Bisonblog skriver jag om hur internet förändrar samhället, medielandskapet, politiken och människorna. Jag berör också kommersiella aspekter som till exempel startups, marknadsföring och kommunikation i sociala medier.

%d bloggare gillar detta: