Tillbaka på banan

Rearviewmirror_1Då var man tillbaka från roadtrippen efter ca 400 mils färd med en vinröd Ford Taurus. Vi hann med att se bland annat Chicago, Nashville, New Orleans och Memphis (plus Graceland förstås) samt såg massa livemusik, livealligatorer och liverednecks. Bisonblog tar sats inför hösten med bland annat ett kommande gästinlägg kring varför dålig reklam måste fortsätta existera samt en studentuppsats som undersöker bloggarnas roll och möjlighet till påverkan i valet 2006. Mycket nöje.

Relaterade inlägg:

  • Inga relaterade inlägg

Publicerat av Fredrik Wass

På Bisonblog skriver jag om hur internet förändrar samhället, medielandskapet, politiken och människorna. Jag berör också kommersiella aspekter som till exempel startups, marknadsföring och kommunikation i sociala medier.

%d bloggare gillar detta: