Gone roadtrippin’

RearviewmirrorThat´s right folks. Bisonblog har uppdaterats sparsamt den senaste tiden och ännu mindre blir det nu när jag  försvinner iväg till landet i väst för en liten roadtrip. Turen går från Chicago till New Orleans och resesällskapet består av min gamla vän Tobias. Kanske kommer jag uppleva intressanta situationer som faller inom ramarna för bisonblogs ämneskategorier. I så fall skriver jag om det när jag är tillbaka. So long.

Relaterade inlägg:

  • Inga relaterade inlägg

Publicerat av Fredrik Wass

På Bisonblog skriver jag om hur internet förändrar samhället, medielandskapet, politiken och människorna. Jag berör också kommersiella aspekter som till exempel startups, marknadsföring och kommunikation i sociala medier.

Ett svar på ”Gone roadtrippin’”

Kommentarer är stängda.

%d bloggare gillar detta: