Var med i MIT Weblog Survey 2005

Take the MIT Weblog Survey

Genom Elizabeth Albrycht snappade jag upp MIT´s (Massachusetts Institute of Technology) nya undersökning öppen för oss som har egna bloggar. Jag har svarat på frågorna som har ett ganska brett spektra där mycket går ut på att kartlägga de sociala mönster som online-tillvaron innebär. Det fanns speciellt några frågor kring nätverkande och kontaktskapande som jag ser fram emot att läsa resultatet från. En annan lite häftig grej var att undersökningen hämtade upp fem länkar från min egen blogg som jag fick kommentera när det gällde anknytning till det man länkat till; ett sätt att kartlägga hur tajta band som finns mellan bloggare och i hur stor utsträckning onlinerelationer även existerar offline. Klicka på bilden för att komma till undersökningen.

Relaterade inlägg:

  • Inga relaterade inlägg

Publicerat av Fredrik Wass

På Bisonblog skriver jag om hur internet förändrar samhället, medielandskapet, politiken och människorna. Jag berör också kommersiella aspekter som till exempel startups, marknadsföring och kommunikation i sociala medier.

2 svar på ”Var med i MIT Weblog Survey 2005”

Kommentarer är stängda.

%d bloggare gillar detta: