Marknadsföring har ett marknadsföringsproblem

Mattias Durnik tipsar om Seth Godins utläggning i ämnet Marketing. Vad är egentligen marknadsföring och vilka är myterna som omger begreppet?

"Somewhere along the way, people were told that marketing [equals] advertising. Somewhere along the way, people were trained that marketers are liars (oops). And now we wonder why people are so clueless about what marketing really is. Maybe it’s because marketing has a marketing problem." (läs vad Marketing är och inte är enligt Seth)

[Tips via Durnikblog]

Relaterade inlägg:

  • Inga relaterade inlägg

Publicerat av Fredrik Wass

På Bisonblog skriver jag om hur internet förändrar samhället, medielandskapet, politiken och människorna. Jag berör också kommersiella aspekter som till exempel startups, marknadsföring och kommunikation i sociala medier.

%d bloggare gillar detta: