Global PR Blog Week 2.0

The Global PR Blog Week är i planeringsstadiet rapporterar Elisabeth Albrycht på Corporate PR. Det har skapats ett forum för att diskutera innehållet i konferensen som beräknas äga rum någonstans mellan maj och oktober.

"The Global PR Blog Week 2.0 is an online conference on how new media technologies are changing the practice of Public Relations and corporate communications. We’re talking weblogs and participatory journalism, wikis, podcasting, and RSS – but the list of topics is open."

PR Blog Week 1.0 från förra året har en del intressanta inlägg online, bland annat inom området Corporate Blogging.

"I believe corporate blogging will become even bigger over the years as more and more companies start to blog and more and more CEOs jump on the wagon. Once people begin the see the value of the "buzz," more visibility will surface for their products and messages." (Läs hela inlägget här)

Relaterade inlägg:

  • Inga relaterade inlägg

Publicerat av Fredrik Wass

På Bisonblog skriver jag om hur internet förändrar samhället, medielandskapet, politiken och människorna. Jag berör också kommersiella aspekter som till exempel startups, marknadsföring och kommunikation i sociala medier.

%d bloggare gillar detta: