Äntligen en ny FLICKA-kampanj

Dagens Media och Resumé uppmärksammar den senaste FLICKA-kampanjen. Jag tycker den är riktigt bra och rekommenderar ett besök på sidan. Sara Damber (projektledare för kampanjen) for president!

– Vi kommer att fortsätta sätta press på de medier och företag som bidrar till sexualiseringen och utseendefixeringen i samhället. Men vi kommer att använda en del nya grepp jämfört med förra gången, säger Sara Damber. (från Resumé)

Ta även en titt på "reklam"-filmerna som TV3 och TV4 inte vågar visa i rädsla för uteblivna annonsörpengar. Personligen tycker jag det är ett skämt att Vecko-Revyns chefredaktör Charlotta Gustafsson sitter med i FLICKAs Advisory board. Det är som om Jeroen van der Veer (vd för Shell ) skulle sitta med i en forskningsgrupp för alternativa bränslemedel. (Vilket i och för sig inte skulle förvåna mig).

Relaterade inlägg:

  • Inga relaterade inlägg

Publicerat av Fredrik Wass

På Bisonblog skriver jag om hur internet förändrar samhället, medielandskapet, politiken och människorna. Jag berör också kommersiella aspekter som till exempel startups, marknadsföring och kommunikation i sociala medier.

%d bloggare gillar detta: