JMW listar årets PR-floppar

PR-byrån JMW Kommunikation listar de där händelserna under 2004 som uppenbarligen kunde hanterats bättre. Läs om Coops skrotning av varumärket, Skandias "never ending story", Vänsterpartiets uppgång och fall, Jens Orbacks marschmallowhjärna, Kriminalvårdens problem med att hålla internerna bakom lås och bom, Nuders köttliknelser, sockrets bittra nederlag och slutligen Göran Hägglunds ickevarande. Läs även om PR-succéerna, också från JMW:s blogg.

Relaterade inlägg:

  • Inga relaterade inlägg

Publicerat av Fredrik Wass

På Bisonblog skriver jag om hur internet förändrar samhället, medielandskapet, politiken och människorna. Jag berör också kommersiella aspekter som till exempel startups, marknadsföring och kommunikation i sociala medier.

%d bloggare gillar detta: