Om Fredrik Wass

fredrik-wass-cision

Sedan 2004 bevakar jag de senaste trenderna på nätet och i medievärlden här på Bisonblog.se samt numera även på min blogg hos Dagens Industri:s DiDigital.se. 2014 vann jag Cision PR Influencer Award, som den mest inflytelserika pr-konsulten online. 2015 blev jag utsedd till en av Sveriges 150 Superkommunikatörer av Resumé.

Sedan hösten 2016 jobbar jag som omvärldsbevakare med digitalt fokus hos branschorganisationen Sveriges Tidskrifter. Innan dess har jag jobbat några år i byråvärlden, senast med growth marketing hos Rebel & Bird och innan dess på Intellecta Corporate.

Tidigare har jag bland annat jobbat som kommunikationsrådgivare och som journalist för flera svenska medier, samt som informatör och webbredaktör. Jag har också utlandserfarenhet i form av att ha jobbat på en amerikansk mediestartup i San Francisco och varit chef för psykologiska operationer för den svenska utlandsstyrkan i Afghanistan.

Jag är utbildad inom medie- och kommunikationsvetenskap, copywriting och strategisk information och sitter även med i Berghs Advisory Board. I slutet av 2013 var jag med och grundade #TackaNej, ett upprop som går ut på att tacka nej till medverkan i helmanliga paneler. Medgrundare var Thomas Frostberg, Marcin de Kaminski och Rättviseförmedlingen. Initiativet har omnämnts av Melinda Gates och fått uppmärksamhet internationellt. Läs mer på tackanej.se.

Följ mig gärna på Twitter som @fredrikwass och på Instagram som @fredrik.wass.

Mitt CV finns på LinkedIn. Du kan maila mig eller ringa på 0707-923070.

Hör gärna av dig om du vill anlita mig eller har några andra frågor.

/Fredrik

Och just ja, här kan du kolla på ett suddigt klipp när jag spelar congas i mitt band Slow Fat.

42 reaktioner till “Om Fredrik Wass”

  1. Pingback: #blogg100
  2. Pingback: ninniu
  3. Pingback: ninniu

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *