Nya poddavsnitt med Johannes Klenell och Helle Klein

Succépoddandet fortsätter och jag har den senaste tiden träffat flera nya gäster i Tidskriftspodden.

Succépoddandet fortsätter och jag har den senaste tiden träffat flera nya gäster i Tidskriftspodden. Johannes Klenell och Helle Klein är de två senaste gästerna och jag tror att bådas perspektiv på tillvaron kan vara intressanta för dig att lyssna på.

Tidskriftspodden finns där poddar finns, som det brukar heta. Eller så klickar du igång avsnitten direkt här nedanför.

Helle Klein

”Tidskriftspodden besöker Helle Klein på redaktionen för Dagens Arbete för att prata om branschens utveckling och rollen som ordförande för Sveriges Tidskrifter. Helle Klein är chefredaktör och vd för Dagens Arbete och även nyvald ordförande i Sveriges Tidskrifter. Hon har länge varit en debattör och offentlig person med en bakgrund som politisk chefredaktör på Aftonbladet och som chefredaktör för Örebro-kuriren. Hon är också präst i Svenska kyrkan.”

Johannes Klenell

”Måste man bråka på Twitter för att bygga närvaro med sin tidskrift? Och hur gör man för att sälja 1400 prenumerationer genom en enda uppdatering på Facebook? Johannes Klenell är förläggare och redaktör med 10 år på förlaget och tidningen Galago bakom sig. Förra året debuterade han med romanen Det fria ordet samtidigt som han lämnade förlagsjobbet för Vänsterpartiet och rollen som pressekreterare. Om några veckor växlar han spår igen och tillträder tjänsten som tillförordnad kulturredaktör på tidningen Arbetet.”