Bisonblog

Samhälle, internet, media

Anledningen till att jag älskar internet

Fick tips om den här bloggen från min kollega Henrik. Jag bara älskar nischbloggar, och den här är dessutom väl genomförd. Så lagar du mat på en kaffebryggare – i all oändlighet. Kajta driver Kaffekokarkokboken, ett experiment i kokkonst. Som matbloggare får jag genast dåligt samvete över den styvmoderligt behandlade Bisonburgers.se.

Relaterade inlägg:

 • Inga relaterade inlägg

Föregående

Bison Trackback 2009 – en blandning av sött och salt

Nästa

SVT besöker jobbet

3 kommentarer

 1. HAHA! Underbart.
  Och själv hittade jag just till denna:
  http://denbrunamaten.blogspot.com/

 2. Melittaburgaren bara väntar på att få bli betygsatt.
  http://kaffekokarkokboken.blogg.se/2010/january/melittaburgare.html

 3. @Katja
  Jag måste ju smaka på burgaren för att kunna betygsätta den. Har tyvärr ingen kaffekokare vare sig här eller hemma. 🙂

Kommentarsfunktionen är avstängd.

Driven av WordPress & Tema av Anders Norén