Bisonblog

Samhälle, internet, media

På plats hos Greentech Media

Du som följer Bisonblog vet sedan tidigare att jag är i USA inom ramen för Innovation Journalism-programmet (arrangerat genom ett samarbete mellan svenska VINNOVA och Stanford University). Nu har jag varit här i cirka fem veckor och avverkat introduktionsperioden på Stanford. Från och med igår praktiserar jag heltid på Greentech Media och skriver om cleantech-området. Gårdagen började med att jag gjorde ett blogginlägg som handlar om hur bolaget Entech tvingas sparka 40 procent av sin personal. Om du är intresserad av området kan du läsa mer på www.greentechmedia.com.

Relaterade inlägg:

  • Inga relaterade inlägg

Föregående

Sorry Chris Anderson, men lunchen är fortfarande inte gratis

Nästa

Svenska institutet vill lära unga opinionsbildare sociala medier

2 kommentarer

  1. Vore kul att höra mer om utbildningsveckorna på Stanford? Vad innehöll de och vad tyckte du?

  2. Greentech, cleantech, entech… försöker de rädda miljön genom att spara på vokaler och återanvända ord eller?

Kommentarsfunktionen är avstängd.

Driven av WordPress & Tema av Anders Norén