Bisonblog

Samhälle, internet, media

God jul

Snart är det dags att avrunda år 2007, men inte riktigt än. Håll utkik efter min sedvanliga årskrönika i mellandagarna. Det har varit ett otroligt händelserikt år så jag börjar redan nu ana att krönikan blir längre än vanligt.

FredrikgodjulMen först jul förstås. Vi handlar som vanligt rekordmycket och även e-handeln fortsätter stiga jämfört med föregående år. Även om det är julafton idag och kanske för sent att handla fler klappar till din familj så finns det några som inte bryr sig om gåvorna kommer en dag för sent.

Jag tänker extra på de här organisationerna. Och jag tror att de gärna tar emot sina julklappar från dig även i mellandagarna, eller till påsk, eller till midsommar.

Amnesty
Läkare utan gränser
BRIS
Röda korset
Stockholms stadsmission

God jul önskar jag dig som läser Bisonblog. Du betyder mycket för mig och utan dig skulle jag slutat skriva för flera år sedan. Du vet, innan bloggdöden nr 1, 2 och 3 som gammelmedia så gärna ville beskriva det. Bilden här ovanför visar hur tokglad jag blir av att ha dig här, på min blogg! Det känns fint och lite mäktigt. Hoppas du stannar kvar.

Relaterade inlägg:

  • Inga relaterade inlägg

Föregående

Ja eller nej till anonyma besökarkommentarer – Resumé vs Dagens Media

Nästa

Identitetsskapande på nätet – en fråga med många bottnar

8 kommentarer

  1. God jul själv!

  2. God jul själv! Och jävligt bra bild på dig, mannen!

  3. God Jul Fredrik…Det kommer nog fler bloggdödar..skratt…

  4. God jul! Ser fram mot din krönika. 🙂

  5. God jul och tack för intressant läsning!

  6. Du är väl för söt!

  7. God fortsättning på er alla får jag väl säga. Och tack för glada tillrop. 🙂

Kommentarsfunktionen är avstängd.

Driven av WordPress & Tema av Anders Norén