Bisonblog

Samhälle, internet, media

Går det att utse Sveriges bästa sajt?

Frågan i rubriken är retorisk. För självklart går det, givet att kriterierna är tydliga. Internetworld – en institution i svensk webbevakning, har sedan tidernas begynnelse (känns det som) rankat Sveriges topp hundra bästa sajter. Och det är ett av tidningens starkaste varumärken.

Varje år har en del förändringar skett, dels i urvalsprocessen och dels i presentationen av de hundra sajterna. I år fick jag förmånen att sitta med i juryn och jag måste säga att det varit ett av de svåraste uppdragen under året.

Idag släpptes nomineringarna till årets pris, och att döma av kommentarerna till artikeln är inte alla överens med juryn. Läs vilka som nominerats till årets hundra bästa sajter och hur juryns arbete går till. Du kan också rösta på din favorit.

Uppdatering:
Damon Rasti på Tjuvlyssnat gillar inte alls nomineringarna och hälsar "So Internetworld: From all of us to all of you, we wish you a fucked up christmas!". Läs vad han tycker här.

Relaterade inlägg:

 • Inga relaterade inlägg

Föregående

Sociala medier checkar in

Nästa

Facebook äger din mjölk

1 kommentar

 1. 1. Använder nätet på ett nyskapande sätt
  2. Redaktionell kvalitet
  3. Struktur, navigering
  4. Design
  5. Tydlig avsändare
  Bilddagboken? 😉

Kommentarsfunktionen är avstängd.

Driven av WordPress & Tema av Anders Norén