Bisonblog

Samhälle, internet, media

Internetworld lanserar ny sajt

Tidningen Internetworld meddelar att man integrerar sin separata blogg med en ny version av sin vanliga sajt. Genom förändringarna hoppas man att även den vanliga sidan ska bli mer ”blogglik” i sitt tilltal.

Från den gamla Internetworldbloggen:

”Nu tar vi klivet och gör om hela klabbet. Framför allt gör vi om vår ordinarie sajt ordentligt. Det handlar lite om ny teknik (Polopoly istället för Headline), lite om form (vi har snyggat upp färger och former) och lite om struktur (du hittar våra tjänster på lite nya ställen framöver). Men framför allt handlar det om ett annat sätt att jobba. Vi tar bloggen in på IWs vanliga sajt, så att den blir mer kommenterande och analyserande.”

Relaterade inlägg:

  • Inga relaterade inlägg

Föregående

Blogganalys på E24 – De nya makthavarna i modebranschen

Nästa

Kvalitet viktigare än kvantitet när bloggbesök analyseras

2 kommentarer

  1. Fredrik: Du har fel webbadress i den första länken.
    Jag tycker det är litet komiskt att de gör om sin nättidning till en blogg och jag gör ett nätmagasin om Bild och foto( http://bildochfoto.se/ ) med hjälp av ett bloggverktyg….

  2. Tack, nu har jag fixat länken.
    Ja, det känns nästan som att själva begreppet blogg blivit lite futtigt. Det handlar lika ofta om att det nu kommit nya effektiva verktyg i och med bloggboomen som man ser nya användningsområden för i mer ”traditionella” webblösningar.

Kommentarsfunktionen är avstängd.

Driven av WordPress & Tema av Anders Norén