Bisonblog

Samhälle, internet, media

Biobiljett 2.0

Simon på Infontology skriver i inlägget När allt blir dynamiskt om systemet för reservation av biobiljetter på sf.se, ett system som anpassar tiden för hur sent du kan bekräfta/avboka biljetten till hur populär föreställningen är.

"Jag bara väntar på att de ska exponera sina föreställningars popularitet i ett webb-tjänst-API så att jag kan få in det i min kalender i datorn. 🙂 Och kanske en liten faktor från SMHI om hur väglaget är när jag kör till bion också. Så påminnelsen blir "15 minuter + körtid.smhi + popularitetsindex.sf" innan föreställningens början…"

Relaterade inlägg:

  • Inga relaterade inlägg

Föregående

Blogrelation – en ny stjärna på blogghimlen

Nästa

Källredovisning i dagspressen

2 kommentarer

  1. Daniel

    Jag väntar på när SF ska komma ur 1970 talet och sluta ta extra betalt för att man gör deras jobb själv.

  2. Du menar som bankerna också gör? 🙂

Kommentarsfunktionen är avstängd.

Driven av WordPress & Tema av Anders Norén