Bisonblog

Samhälle, internet, media

Salong K – ett eget rum för kvinnor

Den 3 april öppnar SalongK.se portarna till ett eget rum för kvinnor. SalongK.se ska enligt egen utsago vara en "snyggare smartare, bättre sajt för kvinnor". Åsa Mattsson är chefredaktör och medverkar på sajten gör även Kicki Norman, Tobias Eidem, Pernilla Glaser, Karin Ström, Frida Boisen, Maud Kerzendörfer, Camilla Thulin och Lotta Insulander-Lindh.

"I vår salong finns det plats både för angelägna samhällsfrågor, kultur och intervjuer med aktuella kända personer men också för lusten, flärden och elegansen. I SalongK.se bryr vi oss om både den inre och den yttre skönheten! SalongK.se kommer att publicera aktuellt material varje vardag. Var och en av dessa dagar får läsaren möta en av de fem krönikörerna som kommer att väcka nya tankar inom sina respektive ämnen. SalongK.se kommer att följa nyhetsflödet men också skriva om mode, skönhet, nöje, kultur, relationer, resor, inredning, mat och hälsa."

Bakom sajten står Göran Möller, bland annat grundare av mediabyrån CIA Mediaedge.
[Länktips: Vassa eggen]

Relaterade inlägg:

  • Inga relaterade inlägg

Föregående

Marketing 2.0 – hela listan

Nästa

Viggo Cavling vill lägga ner JMK

2 kommentarer

  1. SalongK.se har ju valt en förträfflig färg på sin sajt iaf 🙂

  2. Jag skrev nyss en ”recension” av Salong K hos mig. (Såg detta när jag pingade hos Intressant).

Kommentarsfunktionen är avstängd.

Driven av WordPress & Tema av Anders Norén